MENU

Queen of Disaster - Lana Del Rey 「Tekst」 - Përkthimi në shqip

What you do to me is indescribable
Got me sparkling just like an emerald
Set my soul on fire and make me wild
Like the deep blue sea


Queen of Disaster - Lana Del Rey 「Tekst」

What you do to me is indescribable
Got me sparkling just like an emerald
Set my soul on fire and make me wild
Like the deep blue sea
No other boy ever made me feel beautiful
When I'm in your arms, feel like I have it all
Is it your tattoos or golden grill
That makes me feel this way?

[Chorus]
Got me spinnin' like a ballerina
Feelin' gangsta every time I see ya
You're the king and, baby, I'm the queen of
Disaster, disaster
Got me spinnin' like a ballerina
You're the bad boy that I always dreamed of
You're the king and, baby, I'm the queen of
Disaster, disaster

[Verse 2]
Got mascara thick, I get emotional
You know, I was more than just a party girl
Isn't hard to see what's going on
I'm so far gone (Mmm, so far gone)


When I saw your face, it was incredible
Painted on my soul, it was indelible ('Cause you're the one)
Let's celebrate our twisted fate
We're the broken ones

[Chorus]
Got me spinnin' like a ballerina
Feelin' gangsta every time I see ya
You're the king and, baby, I'm the queen of
Disaster, disaster
You got me spinnin' like a ballerina
You're the bad boy that I always dreamed of
You're the king and baby, I'm the queen of
Disaster, disaster

[Bridge]
Ladies and gentlemen
For the very first time!

[Chorus]
You got me spinnin' like a ballerina
Feelin' gangsta every time I see ya
You're the king and, baby, I'm the queen of
Disaster (Disaster), disaster (Disaster)
You got me spinnin' like a ballerina


You're the bad boy that I always dreamed of
You're the king and I'm the beauty queen of
Disaster, disaster


Queen of Disaster - Lana Del Rey 「Tekst」 - Përkthimi në shqip


Çfarë të bëni për mua është i papërshkrueshëm
Got Me gaz vetëm si smeraldit
Bëje jetën time në zjarr dhe të bëjë më të egra
Si det të thellë blu
Asnjë djali tjetër i bërë ndonjëherë ndihem e bukur
Kur unë jam në duar, të ndjehen si unë kam të gjitha
A është tatuazhet tuaj ose vuaj artë
Kjo më bën të ndihen në këtë mënyrë?

[Chorus]
Mori mua Spinnin 'si një balerinë
Feelin 'gangsta çdo herë që unë shoh ya
Ju jeni mbreti dhe, baby, unë jam mbretëresha e
Disaster, fatkeqësi
Mori mua Spinnin 'si një balerinë
Ju jeni djali i keq që kam ëndërruar gjithmonë të
Ju jeni mbreti dhe, baby, unë jam mbretëresha e
Disaster, fatkeqësi

[Vargu 2]
Mori bojë për vetulla të trasha, të shkoj emocional


Ju e dini, unë kam qenë më shumë se vetëm një vajzë partisë
nuk është e vështirë për të parë se çfarë po ndodh
Unë jam duke shkuar deri tani (Mmm, deri më tani shkuar)
Kur pashë fytyrën tënde, ajo ishte e pabesueshme
Pikturuar në shpirtin tim, ajo ishte e pashlyeshme (Sepse ju jeni ai)
Le të festojmë fatin tonë përdredhur
Ne jemi ata të thyer

[Chorus]
Mori mua Spinnin 'si një balerinë
Feelin 'gangsta çdo herë që unë shoh ya
Ju jeni mbreti dhe, baby, unë jam mbretëresha e
Disaster, fatkeqësi
Ju mori mua Spinnin 'si një balerinë
Ju jeni djali i keq që kam ëndërruar gjithmonë të
Ju jeni mbreti dhe baby, unë jam mbretëresha e
Disaster, fatkeqësi

[Urë]
Zonja dhe zoterinj
Për herë të parë!

[Chorus]
Ju mori mua Spinnin 'si një balerinë
Feelin 'gangsta çdo herë që unë shoh ya


Ju jeni mbreti dhe, baby, unë jam mbretëresha e
Disaster (Disaster), fatkeqësi (Disaster)
Ju mori mua Spinnin 'si një balerinë
Ju jeni djali i keq që kam ëndërruar gjithmonë të
Ju jeni mbreti dhe unë jam mbretëresha bukuria e
Disaster, fatkeqësi